Tekstiilit logolla opiskelijoille!

Wirium on opiskelijoille luotu tekstiilien kustomontipalvelu.

Tarjoamamme tekstiilit ovat kestäviä, laadukkaita sekä ystävällisiä opiskelijan budjetille.

Autamme teitä henkilökohtaisesti tuotteiden suunnittelussa. Olemme erikoistuneet collegepaitojen, huppareiden ja t-paitojen suunnitteluun. Saat kauttamme myös valikoiman erilaisia hattuja kustomoituna logollanne. Pystymme toteuttamaan myös muita kustomoituja tuotteita!

Ainejärjestöt

Laatu

Kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään aikaa. Haluamme, että tuotteemme kestävät vauhdikkaassa opiskelijaelämässä opintojen alusta aina niiden loppumiseen saakka.

Edullisuus

Vuosien kokemuksella olemme luoneet ainutlaatuisen verkoston, minkä avulla voimme tarjota opiskelijoille kustomoituja tekstiilejä aidosti opiskelijahintaan! Edullinen hinta yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin = lyömätön kombo!

Vastuullisuus

Tuotteemme ovat Oeko-Tex 100-sertifioituja. Se tarkoittaa sitä, että tekstiileissä ei ole haitallisia ainesosia tai väriaineita. Haluamme myös yrityksenä toimia vastuullisesti ja lahjoitamme vuosittain osan tuotoista opiskelijoiden hyväksi.

Mikä on teille paras merkintätapa?

Vertaile vaihtoehtoja alapuolella tai kysy asiantuntijaltamme!

Brodeeraus tai toiselta nimeltään kirjonta on suosittu tapa merkitä logoja collegepaitaan tai huppariin. Brodeeraus on käytännössä “ikuinen”, eikä esimerkiksi collegepaidan peseminen voi irroittaa brodeerausta.

Brodeerattavan tuotteen on hyvä olla paksumpaa kangasta, jotta tuote ei rypisty brodeerauksesta. Esimerkiksi collegepaidan ja hupparin kangas on materiaaliltaan täydellistä brodeerausta varten. T-paitaan voidaan myös brodeerata mutta brodeerauksen kannattaa olla kooltaan pieni.

Brodeeraus on enemmän aikaa vievää ja siitä syystä se on yleensä hieman painatusta kalliimpaa.

Painatus on helppo ja nopea tapa markitä logo tai tunnus mihin tahansa tekstiiliin. Oikein tehtynä painatus kestää useita vuosia mutta vuosien ja pesujen varrella se saattaa kärsiä tai alkaa lohkeilemaan. 

Painattamalla saadaan tehtyä brodeerausta paremmin esimerkiksi moniväriset logo tai kuvatuotteet.

Verrattuna brodeeraukseen painatus on edullisempaa ja se sopii täydellisesti esimerkiksi abituotteisiin.

Tutustu kustomoitaviin tuotteisiin!

Pyydä tarjous!

Lähetämme tarjouksen 48 tunnin kuluessa tarjouspyynnön saamisesta. Voitte olla myös suoraan yhteydessä info@wirium.com osoitteeseen tarjouspyyntöön liittyen!

Tarjouspyyntö