Vastuullisuus

Vastuullisuus on keskeinen on Wiriumin liiketoimintastrategiaa. Huomioimme toiminnassamme toimintamme vaikutuksen ympäristöön, yhteiskuntaan ja ihmisiin. Pyrimme tekemään valintoja joilla aiheuttamamme harmi minimoidaan ja teemme samanaikaisesti parhaamme yhteiskuntamme asioiden parantamiseksi. 

Tekstiilit

Kaikki myymämme tekstiilit ovat testattuja haitallisten aineiden ja väriaineiden varalta. Tekstiileissä käytetään myös orgaanista puuvillaa (GOTS) sekä kierrätettyä polyesteria (GRS).

Kuljetus

Käytämme toimituksissamme ainoastaan vastuullisuuteen sitoutuneita kumppaneita. Kaikkien toimituksiemme hiilijalanjälki on kompensoitu kuljetusyhtiön toimesta.

Sidosryhmät

Teemme yhteistyötä ainoastaan vastuullisuuteen sitoutuneiden organisaatioiden kanssa. Kaikki sidosryhmämme ovat Euroopan unionista.

Laatu

Haluamme korostaa omassa toiminnassamme laatua. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattomasti laadukkaan tuotteen, joka kestää kulutusta vuosien ajan.

Rahoittaminen

Haluamme tehdä oman osamme opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen Suomessa. Lahjoitamme vuosittain osan tuotoistamme Nyyti Ry:n toiminnan tukemiseen.